Portfolio

Voorbeelden van webapplicaties van blije klanten waar ik trots op ben

Met fENNA eenvoudig 'drag-and-drop' een nieuwe factuur maken

fENNA online factureren en boekhouden

Bij fENNA ben ik verantwoordelijk voor de software architectuur, de ontwikkeling, en de releases van een cloud based boekhoudplatform.

De techniek

De ontwikkeling is gebaseerd op het Laravel framework, met REST API verbindingen naar een mobiele app (iOS en Android), data provider en Payment Service Provider. Op dit moment werk ik aan een directe koppeling met banktransacties onder de PSD2 regelgeving.

De organisatie

Tijdens de start was ik verantwoordelijk voor het opzetten van het ontwikkelproces op basis van gitflow, aansturing van offshore en in-house ontwikkelaars.

Kijk op fenna.nl voor meer informatie

Mappit brengt data uit tabellen en spreadsheets tot leven

Het visualiseren, combineren en filteren van data op een kaart geeft overzicht. Gebruikers ontdekken nieuwe verbanden.

Eerst als MVP

Imachine bouwde de eerste versie van deze tool als een MVP (Minimum Viable Product). Door het slim combineren van bestaande stukken software kon met beperkte financiële middelen een snelle start gemaakt worden.

Fullstack development

Ik was verantwoordelijk voor de back- en frontend ontwikkeling van deze data visualisatie tool, geïmplementeerd als Single Page Application in Vue.js.

Een eerste versie maakt gebruik van koppelingen tussen WordPress, Google sheets, en de Google maps API. Latere versies hebben een universele API, gebaseerd op een Laravel framework, waarmee bijvoorbeeld data uit Salesforce gekoppeld kan worden.

Mappit brengt data uit tabellen en spreadsheets tot leven