Webapplicaties

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van je nieuwe webapplicatie?

25 jaar

ervaring met complexe internet projecten

400+ projecten

voor corporates, MKB en overheid 

100%

tevreden klanten

Imachine heeft ruim 25 jaar ervaring met complexe internetprojecten. Eind jaren negentig leverde ik mijn eerste database gestuurde website op waar opleidingen en trainingen verkocht werden.

Ondanks dat ik vaak technisch complexe projecten onder handen heb, kan ik daar in gewoon Nederlands zonder vaktermen met je over communiceren.

Planning en uitvoering maak ik op maat van jouw behoefte. We gaan niet “scrummen om het scrummen”, we maken afspraken die voor jou werken.

Met Imachine zit je niet vast aan een bepaalde software leverancier of techniek: Je kan niet alles schroeven, soms ben je beter af met lijm en spijkers.

De wereld van software ontwikkeling is vaak het domein van onduidelijke techneuten en zit vol vaktermen

Je wilt een applicatie laten maken om een specifiek probleem op je werk op te lossen, maar… je weet niet goed hoe te beginnen.

Als je offertes aanvraagt blijken de prijzen erg uiteen te lopen. Je bent onzeker waar dat em nou in zit. Als je om toelichting vraagt krijg je vooral technische vaktermen om je oren. Daar wordt je niet veel wijzer van.

Is je vraag misschien niet goed gesteld? Moet het wel een webapplicatie zijn? Of een iOS of Android app op je telefoon? Of misschien allebei?

En als je dan een developer voor je webapplicatie hebt gevonden, moet je dan opnieuw beginnen met je zoektocht beginnen als je er toch die telefoon app bij nodig hebt?

Imachine brengt rust

Ik analyseer eerst je probleem, ik luister, kijk en vraag door. Soms was het probleem nog niet helemaal in kaart, dan vat ik dat eerst samen op 1 A4-tje.

Ik formuleer dan een oplossing die niet gebonden is aan bepaalde techniek of uitvoering: Wordt het een website? Een iOS app, Android App?

Het resultaat is dat jij een toekomstbestendig product hebt. Stel Apple verzint morgen een nieuwe gadget –  daar hebben ze een handje van – dan hoef jij niet meteen opnieuw te beginnen.

Enkele klanten die je voorgingen

logo BR8 Aandacht voor bezorging
logo Universiteit van Amsterdam
logo Provincie Noord-Holland
logo Hogeschool van Amsterdam
logo Bolidt
logo Kjenning

Heb je ook plannen voor een nieuwe webapplicatie?
Of sta je op het punt je bestaande project een update te geven?