Opdrachtgevers van Imachine

Imachine ontwikkelt en onderhoudt websites en webapplicaties. Een greep uit onze opdrachtgevers:

123test.nl biedt een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van Nederlandstalige tests. Dagelijks bezoeken zo'n 8.000 mensen www.123test.nl of een van de aanverwante sites. Tests worden aangeboden op het gebied van carrière, persoonlijkheid, iq en studie. Ook de zakelijk markt wordt bediend via de online testapplicatie Testlokaal. Ondertussen rollen we samen met de opdrachtgever de activiteiten steeds verder internationaal uit, met sites als 123test.com en iq-test.com.

Het Airborne Museum, opgericht in 1949 en gehuisvest in het voormalige Britse hoofdkwartier gedenkt de Slag om Arnhem. Imachine bouwde een WordPress website op maat.

Beautiful Minds, — de ontwerpers van deze site — worden gedreven door elke nieuwe uitdaging op gebied van identiteitsontwikkeling, restyling en in- en externe campagnes. Imachine bouwde hun website met CMS en een afgeschermd deel van de site waar de klanten het verloop van hun project kunnen volgen.

Biologische Rozenkwekerij de Bierkreek, uniek in Europa, is een (inter-)nationaal rozenontmoetingspunt en rozenkenniscentrum. Imachine bouwde de website met webshop, waarop bestellingen van over de hele wereld binnenkomen.

Bolidt Top Synthetics, marktleider in kunststoftoepassingen en specialist in kunsthars vloeren, scheepsdekken, slijtlagen, sportvloeren, ondersabelingen en gietmassa's. Voor Bolidt bouwden we behalve de corporate website, ook de site voor het revolutionaire scheepsdek materiaal Esthec, en de inpirerende Bolidt Booster site.

BRTArchitecten is een bureau voor architectuur, stedenbouw, interieur en restauratie en heeft een rijk verleden, op nationaal en internationaal niveau.

Dexter Outdoor Lighting is een Nederlands bedrijf dat unieke ontwerpen voor buitenverlichting ontwikkelt. De armaturen zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Imachine ontwikkelde de meertalige website.

De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling die met haar onderwijs en onderzoek oplossingen zoekt voor de vraagstukken van de stad. Als startpunt voor onderlinge samenwerking bouwde Imachine een interactieve tool die alle onderwijs- en onderzoeksprojecten van de Hogeschool van Amsterdam in kaart brengt. De tool blijft up-to-date door een slimme combinatie van Google Docs, WordPress en Google maps.

Luchtvaart College Schiphol — een initiatief van Schiphol Group, KLM en ROC van Amsterdam — werkt met vernieuwende werk- en leerprogramma's aan duurzame werkgelegenheid in de luchtvaart. Imachine bouwde de website met CMS voor deze netwerkorganisatie.

Quantum Universe is een populairwetenschappelijke website over actueel onderzoek in de theoretische fysica. Imachine bouwde deze leerzame, interactieve site voor het Instituut voor Theoretische Fysica van de Universiteit van Amsterdam.

Rijksoverheid Voor de Rijksoverheid ontwikkelde Imachine in opdracht van Wit Communicatie een campagneplatform voor gebruik op het rijksweb.

Testing Talents is uitgever van online psychologische tests voor loopbaanvraagstukken. Via de dienst Testlokaal nemen vele loopbaanprofessionals, coaches en psychologen betrouwbare en professionele tests op een zeer gebruiksvriendelijke wijze af.

Tolknet is een landelijke organisatie waar mensen terecht kunnen voor hulp en advies bij het inzetten van een gebarentolk of schrijftolk voor doven en slechthorenden.

Veneca (De Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) heeft om een eind te maken aan tijdrovende en papierverslindende offertetrajecten voor klanten van contractcateraars een gestandaardiseerd en digitaal stuk gereedschap laten ontwikkelen door Imachine.

Jullie zijn echt snel. Super. — Raymond van Velzen, C-transfer.nl