Opdrachtgevers van Imachine

Imachine ontwikkelt en onderhoudt websites en webapplicaties. Een greep uit onze opdrachtgevers:

123test.nl biedt een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van Nederlandstalige tests. Dagelijks bezoeken zo'n 8.000 mensen www.123test.nl of een van de aanverwante sites. Tests worden aangeboden op het gebied van carrière, persoonlijkheid, iq en studie. Ook de zakelijk markt wordt bediend via de online testapplicatie Testlokaal. Ondertussen rollen we samen met de opdrachtgever de activiteiten steeds verder internationaal uit, met sites als 123test.com en iq-test.com.

Het Airborne Museum, opgericht in 1949 en gehuisvest in het voormalige Britse hoofdkwartier gedenkt de Slag om Arnhem. Imachine bouwde een WordPress website op maat.

Bolidt Top Synthetics, marktleider in kunststoftoepassingen en specialist in kunsthars vloeren, scheepsdekken, slijtlagen, sportvloeren, ondersabelingen en gietmassa's. Voor Bolidt bouwden we behalve de corporate website, ook de site voor het revolutionaire scheepsdek materiaal Esthec, en de inpirerende Bolidt Booster site.

In het Klimaatakkoord is aangegeven dat elke regio in Nederland een Regionale Energiestrategie (RES) opstelt. Imachine bouwde websites voor twee van deze regio's: de energieregio Noord-Holland Noord en de energieregio Noord-Holland Zuid.

De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling die met haar onderwijs en onderzoek oplossingen zoekt voor de vraagstukken van de stad. Als startpunt voor onderlinge samenwerking bouwde Imachine een interactieve tool die alle onderwijs- en onderzoeksprojecten van de Hogeschool van Amsterdam in kaart brengt. De tool blijft up-to-date door een slimme combinatie van Google Docs, WordPress en Google maps.

Kjenning ontwikkelt organisaties en professionals in wonen & vastgoed, met behulp van opleidingen, advies en interimdiensten. Ter ondersteuning van het expertise uitwisselen van de professionals biedt Kjenning netwerk platforms aan, waar Imachine de ondersteunende software voor ontwikkelde.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord begeleidt bedrijven bij hun investeringen, met het oog op het creƫren van nieuw werk in de regio. Imachine bouwde een digitale tool waarin de samenwerkingsverbanden zichtbaar worden.

Physicstalks.amsterdam, een initiatief van de Universiteit van Amsterdam, verzamelt seminaraankondigingen van ongeveer 10 natuurkunde-instituten in Amsterdam. Bezoekers kunnen bladeren door de kalender en een dagelijkse of wekelijkse mailing configureren.

Quantum Universe is een populairwetenschappelijke website over actueel onderzoek in de theoretische fysica. Imachine bouwde deze leerzame, interactieve site voor het Instituut voor Theoretische Fysica van de Universiteit van Amsterdam.

Rijksoverheid Voor de Rijksoverheid ontwikkelde Imachine in opdracht van Wit Communicatie een campagneplatform voor gebruik op het rijksweb.

Jullie zijn echt snel. Super. — Raymond van Velzen, C-transfer.nl