Online offerteaanvragen samenstellen

Veneca maakt eind aan tijdrovende offertetrajecten

Het project

Offerteaanvragen van overheidsdiensten en bedrijven kunnen voor contractcateraars nog wel eens problemen opleveren: ze zijn vaak onnodig ingewikkeld en veel te uitgebreid.

Zowel de contractcateraars als hun opdrachtgevers zouden beter af zijn als het opstellen van de offerteaanvragen in goede banen geleid zou worden. En dan het liefst niet met behulp van intermediairs die tot op dit moment in dat gat springen: zij hebben vaak weer een eigen visie op de invulling, waardoor nog steeds versnippering optreedt.

De vraag

Vanuit die situatie heeft Veneca het plan gelanceerd om een Model Offerteaanvraag te laten opstellen. Vervolgens is Imachine gevraagd dit model om te zetten in een gebruiksvriendelijke applicatie, zodat de hele offerteprocedure simpeler, sneller en goedkoper doorlopen kan worden.

Het resultaat

Imachine realiseerde een geavanceerd hulpmiddel om aanbestedende diensten en bedrijven te helpen een offerteaanvraag op te stellen. De applicatie is gebruiksvriendelijk, zodat gebruikers er zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Behalve voor opdrachtgevers, is de situatie voor de contractcateraars nu sterk verbeterd. De hele aanbestedingsprocedure is nu simpeler, sneller en goedkoper.

> Naar de site

Of bekijk meer cases.

screenshot www.arc.nl screenshot www.arc.nl screenshot www.arc.nl screenshot www.arc.nl